Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45 €!

Παράδοση και Πληρωμές

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για της αποστολές των προϊόντων μας και τις πληρωμές σας βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας μόνο στην Ελλάδα.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών, ανάλογα την περιοχή παραλαβής, μέσα σε 1-3 μέρες. Για την Αττική, αποστέλλονται με την TAS Courier και για το υπόλοιπο της Ελλάδας με την ELTA Courier.

Οι χρεώσεις των μεταφορικών είναι εμφανής κατά την ώρα της παραγγελίας στη σελίδα περιγραφής του καλαθιού, οι οποίες είναι:
1. Εντός Αττικής: 2.5 €
2. Υπόλοιπο Ελλάδος: 3.5 €

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 45 € και άνω, η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα οι χρόνοι παραλαβής καθορίζονται ως εξής. Οι εισερχόμενες παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί έως και τις 02:00 μ.μ., διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα και η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη για περιοχές εντός της Αττικής. Για οποιωνδήποτε άλλο χερσαίο προορισμό η παράδοση γίνεται μέσα σε 1 έως 2 εργάσιμες μέρες.

Προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα

Όταν τα προϊόντα δεν υπάρχουν σε απόθεμα ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση, η οποία είναι από 14 έως και 25 ημέρες.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Το grillakisstyle.gr για την ασφάλεια των δεδομένων σας χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL με κρυπτογράφηση 256-bit. Καμία πληρωμή δεν πραγματοποιείται στο server μας. Η επεξεργασία των πληρωμών γίνεται από τους συνεργαζόμενους φορείς και ιδρύματα πληρωμών οι οποίοι παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφαλείας. Όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, δεν υπάρχουν επιπλέον ή κρυμμένες χρεώσεις.

Αντικαταβολή

Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας στον υπάλληλο της ELTA Courier ή TAS Courier.  Για την αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2 €.

Τραπεζική μεταφορά

Μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά από το web banking σας με μεταφορά του ποσού στο λογαριασμό μας. Συνιστούμε την επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής καθώς το ποσό που θα πληρώσετε προσμετράται στο "χτίσιμο" του αφορολόγητό σας (άρθρο 16 του ν.4172/2013).

Τράπεζα: ATTIKA BANK
IBAN: GR5201603680000000085175751

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το σύστημά μας θα σας στείλει e-mail με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε τη μεταφορά. Στο πεδίο μηνύματος για τον δικαιούχο, γράψτε τον κωδικό της παραγγελίας για να μπορούμε να βρούμε την πληρωμή σας. Τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας θα τα λάβετε με ξεχωριστό e-mail.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Για πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η διεκπεραίωση της συναλλαγής γίνεται σε ασφαλή σελίδα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς μέσω της υπηρεσίας ePOS Paycenter.

Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε με Paypal εαν έχετε λογαριασμό στη Paypal. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

Κλικ για Κλήση
Είμαστε στη διάθεσή σας!